+387 (0) 61 569616
·
gordan@isabegovic.com
·
Pon - Pet 08:00-16:00
Besplatna prva konsultacija
Please install and activate the "Revolution Slider" plugin to show the slides.

Advokatska kancelarija Gordan Isabegović, sa sjedištem u Tuzli, Bosna i Hercegovina, bavi se pružanjem usluga pravnog zastupanja i pravnog savjetovanja sa fokusom na oblastima građanskog, privrednog i radnog prava. Posvećenost, profesionalnost i iskrenost prema klijentima su osnovne vrijednosti kojih se pridržavamo u našem radu. Detaljnom analizom pravnog problema nastojimo ponuditi kompletno rješenje, a u okviru angažmana cijenimo sve pravne i ekonomske okolnosti da u okviru pravnih normi i na efikasan način ostvarimo prava i najbolje interese naših klijenata.
Advokatska kancelarija je specijalizovana za zastupanje i savjetovanje domaćih i stranih privrednih društava u područjima privrednog i radnog prava. U poslovnoj komunikaciji aktivno koristimo engleski jezik zbog čega smo ostvarili saradnju sa značajnim inostranim klijentima kojima pružamo kompletnu pravnu podršku njihovim investicijama u Bosni i Hercegovini. Za pravna lica nudimo i usluge outsourcinga za sve vrste pravnih poslova.
Pružamo usluge zastupanja radi pravne zaštite prava radnika i naplate potraživanja iz radnog odnosa, a u dosadašnjem radu smo ostvarili saradnju sa značajnim sindikalnim organizacijama kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu.
Specijalizovani smo za zastupanje pred sudovima i drugim nadležnim organima radi zaštite prava i naplate potraživanja naših klijenata u različitim oblastima prava.

  CEO & Osnivač